BOXSETS & SPECIAL EDITIONS 2016

UNIVERSAL & PARAMOUNT BOXSETS 2016

TIENTALLEN KASKRAKER-, CULT- EN COLLECTOR’S BOXSETS OP DVD & BLU-RAY

This slideshow requires JavaScript.

Het is een jaarlijkse traditie. De herfst lonkt, Sinterklaas en de Kerstman komen verkennend hun neus aan het venster steken, en Universal, Paramount en StudioCanal zetten een overweldigend aanbod boxsets in de etalage.

This slideshow requires JavaScript.

Hebbedingetjes die zowel de verwoede collector als de gewone filmliefhebber zullen weten te bekoren. Deze vlot geprijsde en fraai verpakte releases beslaan zowat het hele filmgamma, van cultklassiekers en talentgerelateerde collecties tot geliefde filmfranchises zoals Jurassic Park/World, Ted, Pitch PerfectFast & Furious en TransformersVan House tot Hitchcock, van Coen tot Kuifje, van Barbie tot Bean, van The A-Team tot Rambo, van Downton Abbey tot Dexter, iedereen vindt gegarandeerd zijn gading.

This slideshow requires JavaScript.

 

Voeg daar talloze kindertitels (Dora, Paw Patrol, SpongeBob, Barbie, Verschrikkelijke Ikke en Minions…), cabaretiers (Urbanus, Youp, Toon Hermans…) en tientallen seizoenen van oude en nieuwe tv-hits – denk maar aan Grimm of Suits – aan toe, en dit najaar zitten jong en oud weer gegarandeerd aan de buis gekluisterd.

This slideshow requires JavaScript.

Ideale geschenken, kortom, voor groot en klein, voor jong en oud, voor hem en voor haar. Als u van deze of gene titel meer info nodig heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. We beschikken over een pdf met een overzicht van àlle titels. Een mailtje volstaat om deze aan te vragen.

 

This slideshow requires JavaScript.