BOXSETS & SPECIAL EDITIONS 2015

UNIVERSAL & PARAMOUNT BOXSETS 2015

TIENTALLEN KASKRAKER-, CULT- EN COLLECTOR’S BOXSETS OP DVD & BLU-RAY

This slideshow requires JavaScript.

Het is een jaarlijkse traditie. De herfst lonkt, Sinterklaas en de Kerstman komen verkennend hun neus aan het venster steken, en Universal, Paramount en StudioCanal zetten een overweldigend aanbod boxsets in de etalage.

Hebbedingetjes die zowel de verwoede collector als de gewone filmliefhebber zullen weten te bekoren. Deze vlot geprijsde en fraai verpakte releases beslaan zowat het hele filmgamma, van cultklassiekers en talentgerelateerde collecties tot geliefde filmfranchises zoals Jurassic Park/World, Ted, Pitch PerfectFast & Furious en TransformersVan House tot Hitchcock, van Coen tot Kuifje, van Barbie tot Bean, van The A-Team tot Rambo, van Downton Abbey tot Dexter, iedereen vindt gegarandeerd zijn gading.

Fast & Furious 1-7 BRD BLX 3D.jpg 318160K2_JURASSIC_PARK_COLLECTION-INTL-3D+BD-SLIPCASE-3D

Voeg daar talloze kindertitels (Dora, Paw Patrol, SpongeBob, Barbie, Verschrikkelijke Ikke en Minions…), cabaretiers (Urbanus, Youp, Toon Hermans…) en tientallen seizoenen van oude en nieuwe tv-hits – denk maar aan Grimm of Suits – aan toe, en dit najaar zitten jong en oud weer gegarandeerd aan de buis gekluisterd.

Ideale geschenken, kortom, voor groot en klein, voor jong en oud, voor hem en voor haar. Als u van deze of gene titel meer info nodig heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. We beschikken over een pdf met een overzicht van àlle titels. Een mailtje volstaat om deze aan te vragen.

MINIONS STILLS HR (3)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s