BOXSETS & SPECIAL EDITIONS 2014

UNIVERSAL & PARAMOUNT BOXSETS

Boxset Brochure NL 2014 (titels en artwork onder voorbehoud)

TIENTALLEN KASKRAKER-, CULT- EN COLLECTOR’S BOXSETS OP DVD & BLU-RAY

StevenSpielberg director box BD 5053083017774 3D

Het is een jaarlijkse traditie. De herfst lonkt, Sinterklaas en de Kerstman komen verkennend hun neus aan het venster steken, en Universal, Paramount en StudioCanal zetten een overweldigend aanbod boxsets in de etalage.

Hebbedingetjes die zowel de verwoede collector als de gewone filmliefhebber zullen weten te bekoren. Deze vlot geprijsde en fraai verpakte releases beslaan zowat het hele filmgamma, van cultklassiekers en talentgerelateerde collecties tot geliefde filmfranchises zoals Bourne, Fast & Furious, Transformers en American Pie. Van House tot Hitchcock, van Coen tot Kuifje, van Barbie tot Bean, van The A-Team tot Rambo, van Downton Abbey tot Het Kleine Huis op de Prairie, iedereen vindt gegarandeerd zijn gading.

HITCHCOCK ULTIMATE FILMMAKER BD 5050582964295 3D unpacked 80sRewindCollection_BL550743SC_3D

Voeg daar talloze kindertitels (Dora, SpongeBob, Barbie, Verschrikkelijke Ikke…), cabaretiers (Urbanus, Youp, Toon Hermans…) en tientallen seizoenen van oude en nieuwe tv-hits aan toe, en dit najaar zitten jong en oud weer gegarandeerd aan de buis gekluisterd.

Een overzicht van álle beschikbare boxsets kunt u hier in pdf-formaat downloaden, maar we zetten graag enkele indrukwekkende nieuwigheden in de kijker, zoals de Steven Spielberg Director’s Collection, de Clint Eastwood Blu-ray Collection, de Rewind to the 80s Collection, en volledige seizoenen van The Office US, Dexter, Californication, The Borgias en ideale geschenken voor hem en voor haar, zoals boxsets van Jack Ryan, The Godfather, Sex & The City en Sissi.

U kunt hier door de packshots van de recentste releases browsen. Als u van deze of gene titel meer info nodig heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Clint Eastwood Boxset BD 5053083018252 unpacked

Packshotoverzicht van catalogusreleases per categorie.

Opgepast, sommige boxsets zijn intussen al vervangen door nieuwere versies. Bij twijfel, raadpleeg ons!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s