BOXSETS & SPECIAL EDITIONS 2013

UNIVERSAL, PARAMOUNT & STUDIOCANAL BOXSETS

This slideshow requires JavaScript.

TIENTALLEN KASKRAKER-, CULT- EN COLLECTOR’S BOXSETS OP DVD & BLU-RAY

Het is een jaarlijkse traditie. De herfst lonkt, Sinterklaas en de Kerstman komen verkennend hun neus aan het venster steken, en Universal, Paramount en StudioCanal zetten een overweldigend aanbod boxsets in de etalage.

Hebbedingetjes die zowel de verwoede collector als de gewone filmliefhebber zullen weten te bekoren. Deze vlot geprijsde en fraai verpakte releases beslaan zowat het hele filmgamma, van cultklassiekers en talentgerelateerde collecties tot geliefde filmfranchises zoals Bourne, Fast & Furious, Transformers en American Pie. Van House tot Hitchcock, van Coen tot Kuifje, van Barbie tot Bean, van The A-Team tot Rambo, van Downton Abbey tot Het Kleine Huis op de Prairie, iedereen vindt gegarandeerd zijn gading.

Voeg daar talloze kindertitels (Dora, SpongeBob, Barbie, Verschrikkelijke Ikke…), cabaretiers (Urbanus, Youp, Toon Hermans…) en tientallen seizoenen van oude en nieuwe tv-hits aan toe, en dit najaar zitten jong en oud weer gegarandeerd aan de buis gekluisterd.

Een overzicht van álle beschikbare boxsets kunt u hier in pdf-formaat downloaden, maar we zetten graag enkele indrukwekkende nieuwigheden in de kijker, zoals de complete serie van House, de 9 seizoenen tellende boxset van Het Kleine Huis en ideale geschenken voor hem en voor haar, zoals boxsets van Dexter, The Godfather, Sex & The City en Sissi.

Packshotoverzicht per categorie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s